Çörek otunu en iyi şekilde öğütmenin yollarını öğrenmek istiyorum. Gerçekten de havaneli ve mortarı kullanmak, tohumların besin değerini koruyarak en sağlıklı sonuçları mı veriyor? Elektrikli öğütücüler ise pratiklik sağlarken, aşırı ısınma riski konusunda ne düşünüyorsunuz? Öğütme işleminde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Özellikle öğütülen çörek otunu nasıl saklamak gerektiği konusunda önerileriniz var mı?
Çörek otunu en iyi şekilde öğütmenin yollarını öğrenmek istiyorum. Gerçekten de havaneli ve mortarı kullanmak, tohumların besin değerini koruyarak en sağlıklı sonuçları mı veriyor? Elektrikli öğütücüler ise pratiklik sağlarken, aşırı ısınma riski konusunda ne düşünüyorsunuz? Öğütme işleminde dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Özellikle öğütülen çörek otunu nasıl saklamak gerektiği konusunda önerileriniz var mı?
Cevap yaz