Mahlepli çörekotlu tuzlu kurabiye tarifini okurken aklımda bir soru belirdi: Hamurun kıvamını tutturmak için un ekleme aşamasında dikkat etmemiz gereken özel bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresinin her fırında aynı olup olmadığını merak ediyorum, çünkü bazı fırınlar daha hızlı veya yavaş pişirebiliyor. Bu kurabiyeleri yaparken karşılaşılabilecek yaygın hatalar nelerdir?
Mahlepli çörekotlu tuzlu kurabiye tarifini okurken aklımda bir soru belirdi: Hamurun kıvamını tutturmak için un ekleme aşamasında dikkat etmemiz gereken özel bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresinin her fırında aynı olup olmadığını merak ediyorum, çünkü bazı fırınlar daha hızlı veya yavaş pişirebiliyor. Bu kurabiyeleri yaparken karşılaşılabilecek yaygın hatalar nelerdir?
Cevap yaz