Haşhaşlı çörek yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Un, haşhaş tohumu, yağ, süt veya su, şeker, tuz ve maya gibi temel malzemeler dışında neler ekleyebilirim? Özellikle farklı un çeşitlerinin ve haşhaş tohumlarının kullanımı, çöreğin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, çörek yapımında dikkat etmem gereken püf noktaları var mı?
Haşhaşlı çörek yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Un, haşhaş tohumu, yağ, süt veya su, şeker, tuz ve maya gibi temel malzemeler dışında neler ekleyebilirim? Özellikle farklı un çeşitlerinin ve haşhaş tohumlarının kullanımı, çöreğin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, çörek yapımında dikkat etmem gereken püf noktaları var mı?
Cevap yaz