Mayalı peynirli börek yapımı hakkında okuduğumda, özellikle hamurun mayalanma süresinin ortam sıcaklığına bağlı olarak değişebileceği bilgisi dikkatimi çekti. Gerçekten de, bu tür hamurların kabarması için en uygun ortamı bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Ayrıca, hamuru yoğururken ılık su yerine süt kullanmanın böreğin daha kabarık olmasını sağlaması fikri oldukça ilginç. Sizce bu yöntemle yapılan böreklerin lezzeti diğerlerinden ne kadar farklı olabilir?
Mayalı peynirli börek yapımı hakkında okuduğumda, özellikle hamurun mayalanma süresinin ortam sıcaklığına bağlı olarak değişebileceği bilgisi dikkatimi çekti. Gerçekten de, bu tür hamurların kabarması için en uygun ortamı bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Ayrıca, hamuru yoğururken ılık su yerine süt kullanmanın böreğin daha kabarık olmasını sağlaması fikri oldukça ilginç. Sizce bu yöntemle yapılan böreklerin lezzeti diğerlerinden ne kadar farklı olabilir?
Cevap yaz