Cevizli tahinli çörek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve tahinli harcın hazırlanmasındaki detaylar oldukça dikkat çekici. Peki, hamuru yoğururken unun azar azar eklenmesinin ne gibi bir etkisi var? Ayrıca, mayanın taze olması gerektiği uyarısı çok önemli, ama taze maya bulmakta zorlananlar için herhangi bir alternatif öneriniz var mı? Çöreklerin üzerine susam serpmek de harika bir fikir, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevizli tahinli çörek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve tahinli harcın hazırlanmasındaki detaylar oldukça dikkat çekici. Peki, hamuru yoğururken unun azar azar eklenmesinin ne gibi bir etkisi var? Ayrıca, mayanın taze olması gerektiği uyarısı çok önemli, ama taze maya bulmakta zorlananlar için herhangi bir alternatif öneriniz var mı? Çöreklerin üzerine susam serpmek de harika bir fikir, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz