Doğuştan Nefrotik Sendrom

soru

ömer polat

22 Mayıs 2024 Çarşamba

merhaba.

kızım 9 aylık ve doğuştan nefrotik sendrom hastası. böbrekleri protein ve albumin kaçırıyor. doğdugundan beri damar yoluyla albumin veriliyor ve kaçak aynı şekilde devam ediyor. şuanda haftada 3 e düşürdük albumini.çünkü vucudu düşük albumine alışmış. geçenlerde biryerde okudum, çörek otu böbreklerdeki protein ve albumin atımını azaltıyor diye. 9 aylık bir bebeğe çörek otu verebilirmiyiz. verebiliyorsak kaç öğün nasıl vermeliyiz. şimdiden çok çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba ömer polat bey,

Öncelikle kızınızın durumu için çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Doğuştan nefrotik sendrom ciddi bir durumdur ve tedavi süreci uzman bir doktor tarafından yakından takip edilmelidir.

Çörek otu gibi bitkisel ürünlerin kullanımı konusunda doktorunuza danışmadan hareket etmenizi önermem. Çörek otunun böbreklerdeki protein ve albumin kaçışını azalttığına dair bilimsel kanıtlar yeterli olmayabilir ve 9 aylık bir bebeğe bu tür bitkisel ürünler vermek beklenmedik yan etkiler yaratabilir.

En doğru ve güvenli bilgi için çocuğunuzun takibini yürüten pediatrik nefrolog veya doktorunuza danışmanızı öneririm. Onlar, kızınızın tıbbi geçmişini ve mevcut durumunu en iyi bilen uzmanlar olarak en uygun tavsiyeyi vereceklerdir.

Sağlıklı günler dilerim.

Çok Okunanlar

Çörek Otunun Hikayesi

Çörek Otunun Hikayesi

Popüler İçerikler

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Çörek Otu Zararları Nelerdir?

Çörek Otu Zararları Nelerdir?

Çörek Nedir ve Faydaları Nelerdir?

Çörek Nedir ve Faydaları Nelerdir?

Çörek Otu Yağının Saça Faydaları Nelerdir?

Çörek Otu Yağının Saça Faydaları Nelerdir?

Çörek Otu Yağı Nasıl Kullanılır?

Çörek Otu Yağı Nasıl Kullanılır?

Çörek Otu Nedir?

Çörek Otu Nedir?