Bu mayalı haşhaşlı çörek tarifini gördüğümde, gerçekten çok iştah açıcı bir görünümde olduğunu düşündüm. Hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvam alması için yoğurma süresinin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, hamurun mayalanma süresi boyunca mutfakta başka bir şey yapabilir miyiz? Ayrıca, haşhaş ezmesi yerine ceviz ya da fındık ezmesi kullanmanın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu mayalı haşhaşlı çörek tarifini gördüğümde, gerçekten çok iştah açıcı bir görünümde olduğunu düşündüm. Hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvam alması için yoğurma süresinin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, hamurun mayalanma süresi boyunca mutfakta başka bir şey yapabilir miyiz? Ayrıca, haşhaş ezmesi yerine ceviz ya da fındık ezmesi kullanmanın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz