Tahini çörek yaparken hangi malzemeleri kullanmak gerektiğini merak ediyorum. Un, tahin, sıvı yağ ve süt gibi temel malzemeler dışında eklemeyi düşündüğüm başka malzemeler var mı? Özellikle ceviz veya kuru meyveler eklemek bu tarifin lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, hamuru yoğururken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Hamurun kıvamı ne olmalı? Pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda tavsiyeleriniz var mı?
Tahini çörek yaparken hangi malzemeleri kullanmak gerektiğini merak ediyorum. Un, tahin, sıvı yağ ve süt gibi temel malzemeler dışında eklemeyi düşündüğüm başka malzemeler var mı? Özellikle ceviz veya kuru meyveler eklemek bu tarifin lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, hamuru yoğururken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Hamurun kıvamı ne olmalı? Pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda tavsiyeleriniz var mı?
Cevap yaz