Baş Dönmesi Baş Agrısı Sersemlik

soru

Emel

20 Nisan 2024 Cumartesi

Merhaba ben ibs diger adıyla spastık kolon bagırsak ıcın kullanmaya basladım hem yagını bır bardak suya damlatıp ıcıyorum hemde tohumunu ac karna cınıyorum ıkısı bırden cokmu geldı acaba bas agrısı bas donmesı halsızlık oldu ancak gaz sorunumu mıde agrıma ıyı geldı ama basım donuyo nasıl kullanmalıyım bıde bogazımı cok yakıyo mıdemı bulandırıyo cıgnerkem bırde yumusak doku romatızmam var ona surmelıyım yada nasıl tuketcem sımdıden tesekkurler

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Merhaba Emel Hanım,

Spastik kolon (İrritabl Bağırsak Sendromu) tedavisinde kullanılan bazı bitkisel yağlar ve tohumlar, bazı kişilerde yan etkilere neden olabilir. Baş dönmesi, baş ağrısı, halsizlik ve boğazda yanma gibi şikayetleriniz bu yan etkilerden kaynaklanıyor olabilir.

Bu tür yan etkilerle karşılaştığınızda, bitkisel tedaviyi hemen durdurmanız ve bir sağlık profesyoneline danışmanız önemlidir. Ayrıca, bitkisel yağları ve tohumları birlikte kullanmak yerine tek tek denemek ve vücudunuzun tepkisini gözlemlemek daha güvenli olabilir.

Yumuşak doku romatizması için bitkisel tedavileri kullanmadan önce doktorunuza danışmanız da önemlidir. Herhangi bir bitkisel tedaviye başlamadan önce doktorunuza danışmak, olası yan etkileri ve etkileşimleri önlemeye yardımcı olacaktır.

Geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.

Çok Okunanlar

Çörek Otu Zararları Nelerdir?

Çörek Otu Zararları Nelerdir?

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Çörek Otu

Çörek Otu

Çörek Otu Yağı İçilir mi?

Çörek Otu Yağı İçilir mi?

Çörek Otu Kahvesi Kullanımı ve Faydaları Nelerdir?

Çörek Otu Kahvesi Kullanımı ve Faydaları Nelerdir?

Çörek Otu Nerede Yetişir?

Çörek Otu Nerede Yetişir?

Çörek Otu Yağı Neye İyi Gelir?

Çörek Otu Yağı Neye İyi Gelir?